/ -SHUTTERSTOCK
03/05/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ovo su stvari koje privlače lošu sreću u vaš dom

Ako vam sve ispada iz ruku ili imate tragove loše sreće, nemojte žuriti da krivite druge za to. Bolje je da izbliza pogledate svoj dom.

Ispostavilo se da mogu biti krive najjednostavnije stvari koje privlače negativnu energiju i donose nevolje i neuspjehe u kuću.

Koje su to stvari koje privlače lošu sreću

1. Smeće u džepu ili novčaniku

Papirići, karte, stari računi i ostalo smeće koje se nakuplja u džepovima ili novčanikune slute na dobro. Sve to može privući lošu sreću i neuspjeh u poslu. Zato odmah pregledajte novčanik i džepove i bacite sve čemu tu nije mjesto.

2. Razbijeno staklo ili ogledala

Mnogi ljudi znaju da se slomljeno ogledalo ne može držati kod kuće, inače će donijeti nevolje. Tačnije, cijelih sedam godina neuspjeha i nedaća (bar tako kažu). Zato istog momenta odstranite iz kuće sva napukla ogledala. Isto važi i za razbijeno staklo, koje simbolizuje nedostatak novca.

3. Predmeti koji nisu korišćeni duže od tri godine

Energija takvih stvari, čak i ako su potpuno nove, vremenom se pogoršava i treba im dati drugi život ili ih nekome pokloniti.

4. Napuknuto posuđe ili polomljeni satovi

Isto kao i kod ogledala, odmah izbacite iz kuće napuklo, okrnjeno posuđe i stare satove koje je pregazilo vrijeme. Naročito ako sat ne radi duže vrijeme. Ili ga popravite ili ga odmah bacite ako želite da privučete sreću u svoj dom.

5. Fotografije koje vraćaju loše uspomene

Predmeti koji imaju negativne asocijacije ili vam jednostavno ne donose radost generalno ne bi trebalo da se drže u kući. Negativnost koju doživljavate dok gledate ove slike može se okrenuti protiv vas i rezultirati nesrećnim okolnostima.

6. Rasparene stvari

Predmeti za koje je potreban par (čarape, papuče, cipele itd.) moraju se baciti čim izgubite njihovu "drugu polovinu". U suprotnom, blokiraju pozitivnu energiju i privlače manje nevolje u vaš dom.

7. Suvo cvijeće

Uvelo cvijeće, plišane životinje, osušeni leptiri ili bube, životinjski rogovi i ptičje perje, kao i školjke donijete sa drugog putovanja, takođe ometaju pristup pozitivnoj energiji i donose lošu sreću.

8. Pokvareni aparati za čišćenje

Metla, krpa i usisivač su prvi pomoćnici u kući i simbolizuju čišćenje od svega što ometa materijalno blagostanje. Stoga, vezanost za staru pohabanu metlu ili nevoljkost da se baci stari pokvareni usisivač dovodi do smanjenja finansijskog toka.

9. Slike i posteri koji prikazuju prirodne katastrofe

Oluje, loše vrijeme i prirodne kataklizme izazivaju uznemirujuće misli. Njihove slike takođe privlače neuspjeh, nevolje i nesreću. Stoga, ne treba još jednom izazivati sudbinu. Bolje je zamijeniti takve slike nečim zanimljivijim i radosnijim,piše lepotaizdravlje.rs

10. Stari i dotrajali predmeti

Ovo uključuje stare novine, časopise, odjeću koju ste davno prerasli. Sve ovo treba srediti i višak baciti kako bi se napravio prostor za nove stvari i ne bi privlačila negativna energija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 00:36