/ -SHUTTERSTOCK
03/05/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pink nokti su trend ovog ljeta

Još od 2010-ih ružičasti nokti stalno su prisutni i sad se već smatraju bezvremenskim manikirom.

Doduše, ove godine nusu baš u toj mjeri zastupljeni kao prošle "Barbie" godine, ali su i dalje među najpopularnijima. Nastavite da skrolujete, pronašli smo savršene ideje za proljećni i ljetnji ružičasti manikir.

Neodoljivi pink nokti sa Instagrama

Poigrajte se različitim dezenima

Savršen proljećni i ljetnji manikir koji možete i sami kreirati pomoću traka i naljepnica za nokte. Slobodno se igrajte i kombinujte različite dezene.

Malo drugačiji frenč

Ovaj savršeni manikir možete kreirati i sami. Trebaće vam samo različiti ružičasti lakovi i tank četkica za iscrtavanje vrhova. Nokti za sve prilike i odlično pristaju uz svaki stajling.

Ružičasta duga

Ovaj manikir sa tonskim prugama je neočekivan način da osvežite francuski manikir. To možete postići korišćenjem svijetlo roze, srednje roze i blijedo ljubičastog laka da biste napravili zakrivljenu prugu na ivici nokta, sličnu traci duge.

Zvjezdice

Uljepšajte svoje mliječno ružičaste i bele nokte ručno nacrtanim zvjezdicama. Najprije nanesite bazu, pa kad se osuši nanesite ružičasti lak. Sačekajte da se potpuno osuši i iscrtajte zvjezdice. Kada se i zvjezdice osuše, premažite nokte završnim premazom.

Akcentna srca

Mislimo da su srca odličan izbor za umjetnost noktiju za bilo koje doba godine, a ne samo za Dan zaljubljenih. Ovaj višebojni izgled – sa žarko ružičastom i milenijumskom ružičastom – savršen je način da nosite popularni dizajn noktiju ove sezone,piše lepotaizdravlje.rs

Neodoljivi pink nokti sa cvjetićima

Ukrasite svoje ružičaste nokte bijelim radama. I za tren ćete dobiti savršen proljećni i ljetnji manikir. Trebaće vam štapić za iscrtavanja cvjetića da biste kreirali ovaj prefinjeni manikir.

Animal print

Ko bi rekao da gepard print i bebi roze čine tako dobru kombinaciju? Ovo je manikir koji će vas definitivno izdvojiti od ostalih ovog ljeta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 21:39