30/04/2024 u 21:39 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Vaskršnji bazar u OŠ "Milan Vukotić": Od korpica do drvenog zeca

Odjeljenje koje je prikupilo najviše novca biće nagrađeno jednodnevnim izletom po Crnoj Gori, a to je odjeljenje IV-2 i učiteljica Gorica Miljanić, rekla je Sonja Bjelobrković, direktorica škole

U dvorištu OŠ "Milan Vukotić" u Golubovcima danas je bilo veselo. Učenici, nastavnici i roditelji organizovali su Vaskršnji bazar na kojem su izložili predmete koje su sami pravili, a koji mogu poslužiti kao ukras za Vaskrs. Na štandovima je bilo crteža, ukrasa za jaja, korpica... Posebnu pažnju privukli su zečevi napravljeni od drveta za čiju izradu osim kreativnosti, reklo bi se da je bilo potrebno i puno vremena. Djeca su se dosjetila pa su u ponudi imala i slikanje sa zecom što je posebno bilo interesantno najmlađima.

image
-A.D.

Sonja Bjelobrković, direktorica škole, zadovoljna je kako je protekao bazar.

– Učenici, nastavnici i roditelji pripremili su bazar u slavu najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Učenici su bili veoma maštoviti i kreativni i još jednom pokazali da svakoj akciji mogu da daju puni doprinos. Ova akcija ima i svoj smisao i epilog, što znači da ćemo novac koji prokupimo utrošiti za zelene table u učionicama. Odjeljenje koje je prikupilo najviše novca biće nagrađeno jednodnevnim izletom po Crnoj Gori, a to je odjeljenje IV-2 i učiteljica Gorica Miljanić - rekla je Bjelobrković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:48