Ivan Novović se nada nastavku serije / -FOTO: FSCG
20/04/2024 u 17:16 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novović: Da nastavimo sa pobjedničkim ritmom

Iskusni lijevi bek vjeruje da će se Budućnost protiv Jezera u Beranama pokazati u pravom svijetlu

Pred fudbalerima Budućnosti je sjutra jedan od najtežih ispita do kraja sezone - u derbiju kola aktuelni šampion, polufinalista Kupa i lider prvenstva gostuje Jezeru u Beranama od 19 časova. Tim iz Plava je jedno od najprijatnijih iznenađenja i bori se za izlazak na evropsku scenu.

- Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv tima koji igra svoju najbolju sezonu. Jezero igra odlično na oba fronta, u igri je za istorijski plasman na evro scenu, motiva im neće nedostajati kako zbog sebe i svojih ambicija, tako i zbog toga što igraju protiv Budućnosti - rekao je iskusni lijevi bek Ivan Novović za klupski sajt.

Budućnost je tri vezana meča bez poraza (dvije pobjede, jedan remi)…

- Mi smo ušli u pobjednički ritam, koncetrisani smo i vjerujem da ćemo se ponovo pokazati u pravom svijetlu. Mislim da su se zahtjevi novog šefa vidjeli upravo u prethodne tri utakmice, vjerujem da ćemo tako odigrati i narednu. Trudićemo se da izađemo visoko, da neutrališemo napade protivnika i da stvaramo šanse… To se pokazalo kao dobitna kombinacija - istakao je Novović.

Rekorder po broju nastupa u domaćem takmičenju bi mogao da dobije šansu od starta umjesto suspendovanog Ognjena Gaševića, dok trener Ivan Brnović još neće moći da računa na Petra Sekulovića (kartoni) i Uroša Ignjatovića (povreda)...

- Doprinos svakog pojedinca je bitan, nebitno je koliko ko igra, a kada svi gledamo ka istom cilju i svi smo podređeni istom – onda smo na pravom putu - jasan je Novović, koji je svjestan da je pred ekipom "šest finala" do kraja sezone... - Svaka naredna utakmica je najbitnija. Fokusirani smo na Jezero i nadam se da ćemo zajedničkim snagama stići do cilja. Jezero igra sjajan fudbal, zajedništvo je njihova najveća snaga, a uz to imaju kvalitet oličen u spoju mladosti i iskustva. Poštujemo protivnika maksimalno, ali daćemo sve od sebe kako bismo došli do povoljnog rezultata - poručio je Novović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 17:09