Hari Stajls tatu / -SKRINšOT/TWETTER
31/07/2023 u 21:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hari Stajls još pati za bivšom djevojkom

Radni narod Tvitera spekuliše da 29-godišnji pjevač ne može da preboli staru ljubav, te da je ime Olivija još uvijek urezano u njegovom sjećanju, ali i na njegovom tijelu piše super žena

Poznati pjevač Heri Stajls nedavno je slikan na brodu sa prijateljima, a pažnju javnosti privukla je ogromna tetovaža za koju mnogi vjeruju da je posvećena njegovoj bivšoj dragoj i koleginici Oliviji Vajld.

Nekadašnji član grupe "One Direction" pokazao je zavidnu figuru, ali, kako smo već napomenuli, tetovaža je ipak izazvala buru na mrežama. Radni narod Tvitera spekuliše da 29-godišnji pjevač ne može da preboli staru ljubav, te da je ime Olivija još uvijek urezano u njegovom sjećanju, ali i na njegovom tijelu piše super žena.

"Živjeću u blaženom neznanju šta ta tetovaža zapravo govori dok ne vidim neke fotografije u Ultra HD 4K rezoluciji koje će dokazati da nisam u pravu jer znam da moj muškarac nije bio dovoljno glup da istetovira nečije ime", napisala je jedna korisnica Tvitera

Za duge je to samo romantičan gest.

- Sve šale na stranu ako tetovaža zaista kaže Olivija, to samo dokazuje da je Hari Stajls čovjek. Uradio je nešto ludo zbog djevojke u koju je bio zaljubljen u jednom trenutku kao vjerovatno neki veliki romantični gest.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 03:33