/ -JUTJUB/SKRINSOT
30/04/2024 u 12:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džoni Dep je ljut na Holivud

Džoni Dep se oglasio o holivudskoj filmskoj industriji, rekavši da su ga "bacili u kantu za smeće" i tražio da objasne zašto godinama nije radio u njoj.

2022. godine, Dep je dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd zbog knjige iz 2018. koju je napisala za The Washington Post. Dve godine ranije, Džoni je izgubio tužbu za klevetu protiv The Suna nakon što je list objavio članak u kojem ga je pominjao kao "muškarca koji tuče žene" – tvrdnje koje je Dep uvek negirao.

Situacija je dovela do toga da je Dep izbačen iz franšize "Fantastične zveri" i kao takav nije dobio nijednu holivudsku ulogu u poslednje vrijeme. Većina njegovih nedavnih uloga bila je u evropskoj kinematografiji, uključujući njegovu poslednju ulogu kralja Luja XV u "Žani Du Bari", gdje igra na francuskom.

Dep nije imao mnogo lijepih riječi o Holivudu.

– Oni su za jednokratnu upotrebu i to shvataju. Proslavljene računovođe koji imaju mogućnost da pritisnu zeleno svjetlo i snime studijske filmove… ali oni pritisnu zeleno svjetlo, potroše gomilu novca. Budžet je smiješan na ovim filmovima… neka romantična komedija sa dvoje veoma popularnih ljudi. Muka im je od toga – rekao je on za Metro.

Na drugom mjestu u intervjuu, govorio je o efektima koje je slava imala na njega.

– Imao sam mnogo sreće i ne mogu da se žalim ni na šta. Ništa od toga. Neću – rekao je Džoni i dodao:

– Ali slava čini smiješne stvari čovjeku. Stvar te pogodi i onda ne možeš nigdje da ideš a da te ljudi ne gledaju. I to je veoma zanimljiv način odrastanja. Ali posle 38 godina tako nečeg… navikneš se – naveo je Dep, prenosi NME.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 18:31