dritan abazović / - DAN
17/09/2023 u 19:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazović: Još snažnije ćemo aktivirati kapacitete žabljačkog kraja

Jedna od uspješnijih ljetnjih turističkih sezona je pri kraju, te je važno istaći da vaša opština doprinijela njenom uspjehu i nastavlja da razvija ponudu, jača raznovrsnost i dostupnost tokom cijele godine - naveo je on

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 17. septembra, Dana opštine Žabljak, predsjedniku opštine Radošu Žugiću, predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Popoviću, odbornicama i odbornicima, kao i građankama i građanima Žabljaka.

- Dozvolite da vam čestitam dan koji nas podsjeća na slobodarsku tradiciju građana durmitorskog kraja i priziva da u savremenim okolnostima, nošeni novim dostignućima i trendovima, i ubuduće ostvarujemo uspjehe na polju ekonomskog razvoja, te kulturnog, prosvjetnog i sportskog djelovanja. Jedna od uspješnijih ljetnjih turističkih sezona je pri kraju, te je važno istaći da vaša opština doprinijela njenom uspjehu i nastavlja da razvija ponudu, jača raznovrsnost i dostupnost tokom cijele godine - naveo je on.

Abazović je dodao da kako bi nastavili da na pravi način valorizuju potencijal Žabljaka i Nacionalnog parka, ljudskih resursa, katuna i prirodnih ljepota, dalje ulaganje u infrastrukturu je imperativ pred administracijama i na državnom i na lokalnom nivou.

- Siguran sam da će ova sinteza biti plodonosnija i da će se Žabljak kao jedan od najmarkantnijih turističkih brendova crnogorskog turizma razvijati u pravcu visokih standarda održivosti, zelenih politika i na dobrobit svih njegovih građana. Zajedničkim naporima, još snažnije ćemo aktivirati kapacitete žabljačkog kraja i predstaviti ih domaćim i stranim investitorima i gostima na još bolji način. Ubijeđen da su pred nama godine realne politike, domaćinskog upravljanja sveukupnim državnim resursima i naslijeđem, još jednom Vam čestitam veliki praznik - zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 06:53