/ Фото: Лазар Ружић
02/07/2021 u 07:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ савјетује возаче: Избјегавајте путовање у најтоплијем дијелу дана

Због високих температура правите чешће паузе у вожњи

На путевима У Црној Гори фреквенција саобраћаја је умјерена, а током дана појачана, саопштено је из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Они су савјетовали да се због високих температура избјегава путовање у најтоплијем дијелу дана и праве чешће паузе у вожњи.

Због високих температура, из АМСЦГ-а су препоручили путовања у раним јутарњим или касним послијеподневним сатима.

На путу Никшић-Подгорица, у тунелу Будош, саобраћај ће бити промијењен са двосмјерног на једносмјерни у термину од девет до десет сати и 30 минута.

Саобраћај на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкције те саобраћајнице.

Саобраћај на магистралном путу Рожаје – Шпиљани биће обустављен од девет до 15 сати, због извођења минерских радова.

Саобраћај на путу Рожаје – Шпиљани биће обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкције саобраћајнице. Ван ових термина саобраћај је регулисан семафорском сигнализацијом.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћај ће због реконструкције за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Саобраћај на магистралном путу Даниловград – Подгорица, дионица од Kоманског моста до скретања за Марезу, биће обустављен од десет до 16 сати.

На магистралном путу Подгорица-Тузи, доћи ће до затварања једне саобраћајне траке булевара према Тузима.

Саобраћај на путу Подгорица - Рибаревина промијењен је са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова. Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград, због пресвлачења коловоза, саобраћај промијењен са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

25. septembar 2021 18:40