Урушене греде пале у воду базена / -К.М.
23/08/2021 u 07:30 h
Ljiljana ČelebićLjiljana Čelebić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Балон на Шкверу прелазно рјешење

Дио средстава из буџета града коjа се односе на трошкове одржавања базена биће преусмjерен за набавку балона, казао је Стеван Катић

Базен у Институту Др Симо Милошевић биће комплетно реконструисан, саопштено jе из Општине Херцег Нови. Прелазно рjешење до завршетка реконструкциjе базена, како су навели, биће инсталациjа балона на базену на Шкверу, што ће ватерполистима и пливачима омогућити континуирани тренажни процес.

– Министарство просвjете, науке, културе и спорта ће у сарадњи са Управом за спорт и Општином предузети све потребне кораке како би базен у Институту Др Симо Милошевић био комплетно реконструисан, чиме ће ово питање бити дугорочно риjешено – наводи се у саопштењу обjављеном на општинском саjту, уз подсјећање да су кораци и задаци коjе jе потребно предузети договорени на недавно одржаном састанку у Институту.

Подсјећамо, базен у Инстутуту jе тренутно ван употребе, због урушавања кровне конструкциjе краjем jула током вечерњих сати, када је дошло до пуцања jедне од три носеће греде, коjа jе за собом у воду повукла и вентилационе циjеви.
– До завршетка реконструкциjе базена Института, Шквер ће бити привремено рjешење за све коjи се баве ватерполом и пливањем, што jе од изнимног значаjа, посебно за дjецу коjа ће тренирати током наредног зимског периода – истакао jе Стеван Катић који jе поjаснио да ће се дио средстава из буџета града коjа се односе на трошкове одржавања базена бити преусмjерен за набавку балона, а и Управа за спорт ће одвоjити дио финансиjских средстава за инсталациjу балона.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 18:04