/ - FOTO: KOMUNALNO BAR
01/10/2023 u 11:35 h
D.S.D.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: Sistem „od vrata do vrata“ u još dvije ulice

Apelujemo na građane da poštuju komunalni red, saopštili su iz DOO "Komunalne djelatnosti" Bar

Zbog svakodnevnog zatrpavanja kabastim, komunalnim i građevinskim otpadom, DOO "Komunalne djelatnosti" Bar uklonilo je kontejnersku lokaciju na raskrsnici ulica Bjeliška i Kraljice Jelene Anžujske i uvelo sistem „Od vrata do vrata“.

- Svakodnevna nekultura i zloupotreba javnih površina na štetu odgovornih i kulturnih građana, kao i na radnika čistoće i celokupnog izgleda našeg grada, predstavljaju kontinuirani izazov za naše društvo. S obzirom da se problemu na kontejnerskoj lokaciji na raskrsnici ulica Bjeliške i Kraljice Jelene Anžujske nije nazirao kraj,a koja je mjesecima unazad bila često devastirana (zatrpana raznim komunalnim,kabastim, građevinskim i drugim otpadom pored kontejnera i sl.) i stvarala dodatnu-vanrednu angažovanost ljudstva i mehanizacije u finansijskom poslovanju Društva,ukolnili smo kontejnersku lokaciju detaljno očistili i ogradili prostor a biće postavljen i video-nadzor - saopšteno je iz ovog preduzeća.

Kako bi se ovaj problem trajno riješio, prethodnih dana su zaposleni u Komunalnom preduzeću na terenu sugrađanima ponudili bolju infrastrukturu za odlaganje otpada sistemom „Od vrata do vrata“. Odvoz otpada ići će redovno utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

- Apelujemo na građane da poštuju komunalni red a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 069/263-133. Vaš doprinos očuvanju čistoće i izgleda našeg grada od suštinskog je značaja za našu zajednicu - zaključili su iz ovog preduzeća.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:54