Амбуланта, Вирпазар / - фото: Лајонси
19/11/2021 u 08:21 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барски Лајонси прикупили 14.000 еура за реконструкцију крова амбуланте у Вирпазару

Акција је покренута поводом сазнања да је кров амбуланте на Вирпазару у критичном стању, те да је због тога пружање медицинских услуга у том објекту Дома здравља Бар веома отежано

Лионс клуб (ЛЦ) „Бар Антибарис” уплатио је ове недјеље на жиро рачун Дома здравља Бар 11.420 еура које су барски Лајонси сакупили у донаторској акцији под именом „За Црмницу”.

Акција је покренута поводом сазнања да је кров амбуланте на Вирпазару у критичном стању, те да је због тога пружање медицинских услуга у том објекту Дома здравља Бар веома отежано.

У акцији прикупљања средстава за реконструкцију крова амбуланте, која је трајала 30 дана, Лајонси су прилозима и донацијама грађана и правних лица, као и својим директним учешћем, прикупили укупно 11.420 еура уплаћених на рачун Клуба, те грађевински материјал у вриједности 2.700 еура.

Трансфер средстава обављен је након окончања свих правних формалности,  те сагласности Министарства здравља.    

-Прије свега, велико хвала свима који су се одазвали нашем позиву и подржали нашу донаторску акцију. Подршку су дали и Црмничани и други људи добре воље, а сваки донирани износ је највећи, јер је дар од срца и за добробит заједнице. Сходно нашем моту „Wе серве’, Лајонси су посвећени раду на добробити локалне заједнице, и у клубу смо веома задовољни оваквим исходом наше акције, прве те врсте коју смо извели.

Сигурни смо да ће Дом здравља Бар на најбољи могући начин искористити прикупљена средства и ставити у пуну функцију ову амбуланту која је од великог значаја не само за становништво Црмнице,  већ и за све бројније туристе који долазе у овај дио барске општине. ЛЦ Бар Антибарис и ЛЕО клуб Бар ће наставити  хуманитарне активности, и сигуно ће бити још пројеката за добро заједнице- истиче  Љиљана Лукшић, предсједница ЛЦ Бар Антибарис.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:55