Уређај за хлор / - Водовод Бар
09/11/2021 u 15:16 h
Д.С.Д.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Барски Водовод уградио два уређаја за неутрализацију гасног хлора на вакумском принципу

Систем за неутрализацију гасног хлора намијењен је за спречавање акцидентних ситуација које могу угрозити здравље и живот људи и утицати негативно на животну средину

Водовод и канализација Бар је у претходном периоду, водећи се принципом да је улагање у инфраструктуру предуслов развоја, из сопствених средстава набавило и уградило два уређаја за неутрализацију гасног хлора на вакумском принципу. Један уређај је уграђен на хлорној станици у склопу препумпне станице у Сутомору, а други на хлорној станици у склопу бунара „Б7”, на изворишту  Орахово поље, у Црмници.

- У току 2019. године, исти тип уређаја за неутрализацију гасног хлора је уграђен у хлорној станици на изворишту Кајнак, у Старом Бару и на хлорној станици на изворишту Брца, у Сутомору. У наредном периоду је планирано опремање овим уређајем и просторије за складиштењем боца гасног хлора, која се налази у кругу радионице овог Друштва - најављује директор Водовода, Младен Ђуричић.   

Систем за неутрализацију гасног хлора намијењен  је за спречавање акцидентних ситуација које могу угрозити здравље и живот људи и утицати негативно на животну средину.

- Ово Друштво ће и у будућности предузимати активности на плану заштите животне средине као и на плану очувања највећег степена безбједности и здравља људи - додао је Ђуричић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:21