/ - фото приватна архива
31/12/2021 u 09:43 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барско друштво родитеља дјеце са посебним потребама посјетили хуманисти

Такође, чланице НВУ „Жене Бара” и ове године посјетиле су и обрадовале чланове пригодним поклонима

Барско Друштво родитеља дјеце са посебним потребама посјетили су чланови Ротарy клуба (РЦ) Бар, и уручили дјеци пригодне новогодишње пакетиће.

Предсједник Друштва, Чедо Поповић, том приликом је Ротаријанце упознао са активностима које ово удружење спроводи у, како је истакнуто,  веома скромном простору у ОШ ,,Југославија”.

-Захвалио сам на пажњи члановима РЦ Бар и пожелио им успјешну наредну годину у хуманитарној мисији коју спроводе.

Такође, чланице НВУ „Жене Бара”  и ове године посјетиле су и обрадовале наше чланове пригодним поклонима и тако наставиле свој хуманитарни рад на свим пољима.

Приватна предшколска установа ,,Светионик” Бар наставила је вишегодишњу традицију додјеле новогодишњих пакетића члановима нашег Удружења , као и дјеци из интегрисаног одјељења ОШ „Југославија”, уз присуство Дједа Мраза - додао је Поповић, истичући да ове године Друштво није могло да припреми пригодан новогодишњи програм због малог простора и поштовања КОВИД мјера.

- Захваљујем се у име Друштва овим организацијама на доприносу подизања нивоа свијести у друштву са циљем лакше социјализације и интеграције ове дјеце у редовне токове живота- казао је Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:16