/ - фото: М.Н.
18/12/2021 u 08:27 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бијело Поље награђује најбоље студенте: Изузетан успјех у студенсткој години

Изузетан успјех подразумијева да је студент у претходној студенсткој години положио испите из свих предмета предвиђених наставним планом, са просјечмом оцјеном 10

Секретаријат за локалну самоуправу Општине Бијело Поље донио је одлуку да додијели награде најбољим студентима. Студентска награда се може додијелити редовним студентима завршних година основних, специјалистичких и мастерс студија свих факултета, умјетничких академија, високих школа и самосталних студијских програма.

- Општина ће додијелити награде студентима који су постигли изузетан успјех у студирању у претходној студенсткој години. Изузетан успјех подразумијева да је студент у претходној студенсткој години положио испите из свих предмета предвиђених наставним планом, са просјечмом оцјеном 10. За награду може бити предложен и студент са просјечном оцјеном не мањом од 9,5 – каже Харис Малагић, секретар Секретаријата за локалну самоуправу.

Право предлагања имају студенти и вијећа факултета.

-Предлози се достављају у писаној форми са образложењем и документацијом из које се види постигнути успјех у студирању и остале чињенице на основу којих с еврши избор.Након тога одлуку о награди доноси предсједник Општине, који ће награде уручити на свечаносј сједници СО Бијело Поље 3. јануара идуће године - закључује Малагић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:34