Богавац / - СНП
21/03/2022 u 14:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богавац: Партија Живковића остаће политички смијешна и небитна у Беранама

Доста је било гребања, Миловане Живковићу, од чланства у нашој партији, затим ДФ-у, Српској листи, па ухљебљења у некаквој Правој или њој сличној, поручује носилац листе СНП-а

Највећи политички профитер, Милован Живковић, умјесто да цијени традиционално беранско гостопримство, ових дана обилази мјесне заједнице ширећи највеће лажи и подвале на рачун Социјалистичке народне партије и наших чланова, каже Тихомир Богавац, носилац листе “Беране зна најбоље”.

- Jавно позивамо Живковића да каже ко се то, и на који начин, од наших функционера богатио. Успут, позивамо наше грађане да уђу на сајт Агенције за спречавање конфликта интереса и погледају имовно стање вјечитог незадовољника, човјека који, немајући ни трунке стида и савјести, обмањује, измишља и вријеђа, покушавајући на тај начин да придобије који глас за предстојеће изборе. На њихову жалост, партија која нема ни чланства, ни програма, остаће као и до сада, политички смијешна и небитна - каже Богавац.

СНП поручује Живковићу и њему сличним, да се ману узалудних шетњи и ширења лажи.

- Доста је било гребања, Миловане Живковићу, од чланства у нашој партији, затим ДФ-у, Српској листи, па ухљебљења у некаквој Правој или њој сличној. Нема више примитивних уцјена уочи сваке сједнице локалног парламента, гдје си тражио изговор и начин за добијање личног профита. На овим изборима се завршава твој политички дилетантизам и профитерство - поручује носилац листе “Беране зна најбоље”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 21:05