Наталиjа Божовић / - Демократе
23/11/2021 u 10:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божовић (Демократе): Основаћемо Центар за културу, то jе наjмање што Цетиње заслужуjе

Демократе предлажу да се бивше енглеско посланство, као веома репрезентативни обjекат, уз минимална средства адаптира за ову намjену

Упркос броjним убjеђивањима о посвећености Приjестоници као културном центру Црне Горе, jош jедно у низу амбициозних обећања одлазеће локалне власти jесте реализациjа проjекта изградње Центра за културу. То jе показатељ вишедеценијског односа ДПС-а према развоjу културе у нашем граду. рекла је Наталиjа Божовић испред Демократа.

- Основаћемо Центар за културу, то jе наjмање што наш град заслужуjе. Оснивањем Центра за културу, као центра друштвеног живота, обjединићемо све културне установе Приjестонице и њихово дjеловање учинити рационалним и креативним.

image

Цетиње

- Демократе

Након пресељења Музичке академиjе у нови Универзитетски комплекс факултета умjетности, предузећемо све неопходне радње из надлежности Приjестонице, предложити да бивше енглеско посланство, као веома репрезентативни обjекат, уз минимална средства адаптирамо за ову намjеру - каже Божовић.

Истиче да ће Демократе учинити све што jе у њиховој моћи да Центар за културу засиjа у пуном сjаjу и заузме мjесто коjе му припада.

- Деполитизоваћемо управљање: Институциjе културе не смиjу бити партиjске базе - каже Божовић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:52