Petnjica / FOTO: privatna arhiva
03/08/2024 u 14:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Čestitke za Dan opštine Petnjica

Zvaničnici uputili čestitke povodom Dana Opštine Petnjica

Bečić: Vlada Crne Gore ostaje iskreni partner Petnjici
Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić povodom Dana opštine Petnjica uputio je čestitke predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicama i odbornicima Skupštine opštine, kao i svim građankama i građanima Petnjice.

- Vrijedni građani koji žive u multivjerskom i multietničkom skladu, prirodne ljepote i bogato kulturno nasljeđe Petnjice, predstavljaju čvrst temelj za kontinuirani ekonomski razvoj jedne od naših najmlađih opština. Vlada Crne Gore ostaje iskreni partner Petnjici u svim inicijativama i projektima usmjerenim na poboljšanje kvaliteta života svih njenih građana. Zajedničkim naporima radićemo na jačanju infrastrukture, unapređenju obrazovanja, poboljšanju zdravstvene zaštite i razvoju ekonomije, kako bi Petnjica nastavila svoj put rasta i napretka u godinama koje dolaze- napisao je Bečić i dodao da je uvjeren da će svi građani Crne Gore svjedočiti razvoju Petnjice i istinskom vrednovanju svih njenih potencijala.

Bogdanović: Građani Petnjice zaslužuju da svi razvojni potencijali ovoga kraja budu iskorišćeni
U ime Demokratske Crne Gore kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima čestitam Dan opštine Petnjica, saopštio je šef Kluba poslanika i generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović.

- Građani Petnjice zaslužuju da svi razvojni potencijali ovoga kraja budu iskorišćeni. Izgradnjom adekvatne infrastrukture, ulaganjem u stvaranje novih radnih mjesta stvaraju se veliki preduslovi sa apsolutno iskorišćavanje svega onoga što Petnjica nudi - naveo je Bogdanović.

Ističe da ovaj kraj predstavlja mjesto u koje treba da se vrate svi oni koji su iz njega otišli, kako bi uz pomoć institucija Petnjica bila ono što zaslužuje, ekonomski, društveni i poljoprivredni zamajac Crne Gore.

- U nadi da ćemo svi zajedno raditi na prosperitetu Petnjice još jednom, svim građankama i građanima čestitam Dan opštine - zaključio je Bogdanović.

Borovinić Bojović: Petnjica primjer zajedništva, predanosti i neprekidne težnje ka napretku
Predsjednica Skupštine Glavnog grada Podgorica Јelena Borovinić Bojović uputila je čestitke povodom 4. avgusta, Dana opštine Petnjica.

Čestitku je uputila predsjedniku Skupštine opštine Petnjica Mehmedu Adroviću i predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, ostalim članovima rukovodstva i svim građankama i građanima Petnjice.

- Petnjica, kao jedna od najmlađih opština u Crnoj Gori, predstavlja primjer zajedništva, predanosti i neprekidne težnje ka napretku. Vaša posvećenost razvoju lokalne zajednice, unapređenju infrastrukture, obrazovanja i očuvanju tradicije čini Petnjicu posebnim mjestom u našoj Crnoj Gori. Vrijedno stanovništvo i predana dijaspora u velikoj mjeri doprinose stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta i doprinose ubrzanom ekonomskom napretku. Želim da vaš grad bude mjesto u kojem će građani ostajati, živjeti i graditi svoje karijere i na taj način doprinijeti razvoju svoje opštine i zajedno stvarati bolju budućnost za sve. Srećan Dan opštine - navela je Borovinić Bojović.

Mandić: Bogatstvo različitosti moglo biti glavna turistička ponuda Petnjice
Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Petnjica predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću i svim građanima Petnjice.

- Petnjicu, kao jednu od najmlađih opština u našoj zemlji, krasi bogatstvo različitosti i smatram da bi u budućnosti upravo taj aspekt ove opštine mogao biti glavna turistička ponuda, koja će siguran sam, biti osigurana kvalitetnom promocijom u toj oblasti - naveo je u čestitci Mandić.

Dodao je da danas posebno želi da istakne i zahvalnost prema svim iseljenicima koji nisu zaboravili kraj iz kog potiču, već ga sa pažnjom njeguju i obilaze, te podvukao da će Crna Gora pronaći način da omogući tim ljudima, koji su brojnim načinima vezani za našu zemlju, da postanu njeni državljani.

Čestitke povodom Dan opštine Plužine

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 05:27