Свим срцем за Цетиње - СДП / - СДП
07/11/2021 u 13:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОИК прихватио листу "СДП и Грађани - Свим Срцем за Цетиње”

На нашоj листи се уз препознате политичке кандидате налази чак 16 нестраначких личности, професионално остварених поjединаца коjи своjе знање и стручност стављаjу у функциjу развоjа Цетиња, каже Ђурашковић

Данас jе Општинскоj изборноj комисиjи предата листа "СДП и Грађани - Свим срцем за Цетиње" коjа jе у врло кратком року прихваћена. 

Наведена листа представља нови политички концепт базиран на снажноj подршци грађана и независних кандидата.

Носилац листе Никола Ђурашковић jе истакао да се на "нашоj листи уз препознате политичке кандидате налази чак 16 нестраначких личности, професионално остварених поjединаца коjи своjе знанjе и стручност ставлjаjу у функциjу развоjа Цетиња. Риjеч jе о апсолутноj новини на политичкоj сцени и концепту коjи већ у овоj фази добиjа огромну подршку грађана".

"На оваj начин желимо jасно показати да нам jе циљ нова, деполитизована, снажно црногорска, градска управа базирана на знању, на стручним и кредибилним поjединцима коjи ће неуморно радити за Цетиње!

Позивамо наше суграђане да нам се придруже, даjу продшку наjбољем тиму и са нама раде свим срцем за Цетиње" - истакао jе Ђурашковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 07:00