Crveni krst Cetinje / - CRVENI KRST CETINJE
25/09/2024 u 12:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

CKCT uvodi onlajn sistem za donacije putem kartica

Crveni krst Cetinje sa zadovoljstvom predstavlja sistem za donacije putem platnih kartica, koji vam omogućava da brzo i bezbjedno podržite naš humanitarni rad.

- Da biste podržali naše volontere u misiji očuvanja humanosti, potrebno je da posjetite našu web stranicu, izaberite opciju DONIRAJ! u navigacionom meniju, popunite formu, odredite iznos koji vam odgovara i sa par klikova postanite dio našeg tima podrške - kazali su iz Crvenog krsta.

Kako su naveli, donacije omogućavaju Crvenom krstu Cetinje da kontinuirano brine o socijalno ugroženim licima obezbjeđujući im najpotrebnije prehrambene i higijenske artikle, da se stara da mališanima iz socijalno marginolizovanih porodica obezbjedi  školski program, igračke i garderobu, kao i da sprovodi brojne aktivnosti usmjerene na osnaživanja ranjivih društvenih kategorija.

- Uvođenjem ovog sistema želimo i da olakšamo svima vama koji želite na neki način da pomognete i podržite aktivnosti Crvenog krsta, ali zbog brojnih profesionalnih i porodičnih obaveza nijeste trenutno u mogućnosti da izdvojite vrijeme i budete volonteri - dodali su.

Podržite rad Crvenog krsta Cetinje da zajedno širimo solidarnost, poručili su iz Crvenog krsta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 12:43