DAMJAN ĆULAFIĆ / - FOTO: MERS
25/10/2024 u 18:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ćulafić: Izborom Premovića prekinut zastoj razvoja Berana

Ministra ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Damjan Ćulafić čestitao je građanima Berana i Božu Premoviću na izboru za predsjednika Opštine Berane, istakavši da je, nakon perioda zastoja, pred "nama važna prilika za ubrzani razvoj i napredak u ovom dijelu sjevera".

- Smatram, poznajući oba kandidata, da biranjem između Miloševića i Premovića Berane, u bilo kojem slučaju nije moglo dobiti lošeg predsjednika - kazao je Ćulafić.

On je kazao da kao ministar za razvoj sjevera, želi da naglasi da će Ministarstvo ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera biti posvećeni partner u realizaciji brojnih projekata koji će doprinijeti unapređenju infrastrukture, ekonomskog rasta i životnog standarda.

Premović novi predsjednik opštine Berane

- Vjerujem da Berane raspolažu snažnim ljudskim potencijalom koji će podržati ovaj proces, i pozivam Premovića da svojim znanjem i iskustvom doprinese kvalitetnoj saradnji s ministarstvom. Uvjeren sam da za Berane dolaze bolji dani i da će zajednički rad donijeti značajne rezultate - istakao je Ćulafić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. oktobar 2024 18:25