тања спичановић / - драган стојановић
06/09/2021 u 12:32 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДНП: Потпредсједница општине Бар Тања Спичановић, патријарха испратила са "мрш"

На функцији на којој се налази Спичановић мора бити у служби свих грађана, а из њених јавних наступа јасно је да није у стању да обавља своју дужност на прави начин, те из тог разлога већ данас треба да поднесе оставку, наводе у саопштењу

Они који вријеђају српског патријарха не могу да врше јавну функцију која подразумијева да буду у служби свих грађана. Општински одбор Демократске народне партије (ДНП) тражи хитну оставку потпредсједнице општине Бар, због недоличног понашања и вријеђања патријарха Српске православне цркве (СПЦ) Порфирија, саопштено је данас из Општинског одбора ДНП.

– У мору инцидената у којима је Тања Спичановић ширила националну и вјерску мржњу овај је сигурно највећи. Тања Спичановић је тиме што је једним "мрш" испратила српског патријарха показала и што мисли о својим суграђанима, вјерницима Српске православне цркве.

На функцији на којој се налази Спичановић мора бити у служби свих грађана, а из њених јавних наступа јасно је да није у стању да обавља своју дужност на прави начин, те из тог разлога већ данас треба да поднесе оставку - додаје се у саопштењу.

-Уколико то не учини позивамо предсједника општине Бар и Скупштину општине Бар да покрену поступак разрјешења Спичановић са позиције потпредсједнице Општине, јер особа која вријеђа највеће црквене великодостојнике а тиме и грађане Бара и Црне Горе који су вјерници СПЦ не заслужује да буде на функцији у Бару.

Зато јој поручујемо да не чека мај да је ми смијенимо, већ да се већ данас растаје са функцијом - закључује се у саопштењу ДНП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 10:09