/ илустрација фото - ДПС Никшић
13/08/2021 u 14:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Актуелна никшићка власт хвали се пројектима претходне

Па већ кад је тако, добро дођу и пројекти претходне, “омражене” власти, или што би се рекло није згорег туђим перјем се закитити, поручују из Општинског одбора ДПС Никшић

Вршилац дужности секретара Секретаријата за културу, спорт, младе и социјално старање Општине Никшић Дејан Ивановић представио је активности које је спровео. Како су навели из Општинског одбора Демократске партије социјалиста Никшића, ништа не би било спорно да све пројекте које помиње "није осмислила, правно утемељила, обезбиједила средства и започела претходна власт".

- Једини посао који је у тим пројектима имао Ивановић јесте потписивање трезорског налога за плаћање. Наравно да треба наставити реализацију свих тих пројеката, али би било коректно од в.д. секретара да је макар поменуо да је то само наставак већ раније започетих активности- истакли су из ДПС Никшић.

Поручују да би коректно било да је навео да су пројекти од интереса за град и грађане, да су добро осмишљени и да ће се спровести до краја.

- То се наравно није десило, јер нова локална власт нема демократског капацитета да то саопшти, а што је још тужније нема ни знања ни креативности да осмисли нове пројекте. Па већ кад је тако, добро дођу и пројекти претходне, “омражене” власти, или што би се рекло није згорег туђим перјем се закитити- поручују из Општинског одбора ДПС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 01:25