Зграда Општине Беране / - Д.Ј.
04/12/2021 u 11:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Беране: Челнике локалне власти занимаjу само лични интереси

Суочавамо се са алармантном ситуациjом негативног природног прираштаjа посљедњих мjесеци и све чешћег исељавања из Берана младих брачних парова, јер је очигледно општи интерес грађана власти био и остао у другом плану, казала jе Кљаjић

Чињеницом да су своjу Одлуку о jеднократноj новчаноj надокнади за новорођено диjете повукли са Дневног реда, те гласали против нашег добро конципираног предлога овакве одлуке, одборници власти (ДФ-СНП-Демократе) jасно су показали и потврдили да их занимаjу само лични интереси, оциjенила jе предсjедница беранског ДПС-а Лидиjа Кљаjић.

- Управо на то доминантно обиљежjе беранске локалне власти - да брину искључиво о личним интересима - смо више пута упозоравали наше суграђане. Уз околност да се суочавамо са алармантном ситуациjом негативног природног прираштаjа посљедњих мjесеци и све чешћег исељавања из Берана младих брачних парова, очигледно jе да jе општи интерес грађана, овоj локалноj власти, био и остао у другом плану - казала jе Кљаjић.

Увjерена jе да се "и њима полако назире краj".

- Jучерашње враћање мандата грађанима од стране jедног одборника власти (ДНП) означило jе и суштински да ова нездрава коалициjа више не постоjи. Демократска партиjа социjалиста ће и даље предлагати одлуке и рjешења коjа су од општег интереса и на корист свих наших суграђана. Брзо ће и избори, па ће се политички и партиjски амбиjент у Беранама промиjенити, елиминисањем ове неодговорне и личноинтересне групациjе и санирањем штете коjу су наниjели нашоj општини - рекла jе Кљаjић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:12