DPS / - DPS
15/07/2024 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS Kotor: Gradi se, pregrađuje i ugrađuje - časti mi, izbori se bliže

Mladi ljudi su svjesni koliko je teško pronaći posao, posebno u državnim firmama. Međutim, za Demokrate ova pravila ne važe - ako imate podršku predsjednika Opštine i ako ste odbornik, dovoljno je da vaša partnerka izabere preduzeće i odmah počinje da radi, saopšteno je iz DPS Kotor.

- Komunalno preduzeće tako postaje bogatije za još jednog zaposlenog. Kada bi se na sličan način rješavali i ostali komunalni problemi, situacija bi bila znatno bolja. Slogan "Mir je naša nacija" izgleda je važniji od svega ostalog, naročito pred izbore. Mi nijesmo protiv zapošljavanja, ali to mora da bude putem konkursa i da budu zaposlena lica iz struke, kako bi njihov rad bio koristan za sve nas, navode iz ove partije.

Osvrnuli su se i na preduzeće za upravljanje otpadom "Lovanja".

- Poštenje trenutnih lokalnih funkcionera dovedeno je u pitanje činjenicom da se bivši direktor ovog preduzeća ponašao kao da je kod kuće, uzimajući sa računa preduzeća 30.000 eura i koristeći ih za klađenje. Ovo nije bio potez za dobrobit firme. Još je nevjerovatnije da je Vladimir Jokić, u svom novom mandatu, ponovo podržao ovog direktora. Možda je dobitak na kladionici bio preporuka za novi mandat, što ukazuje na promjenljive kriterijume za rukovodeće pozicije. Način na koji je ovaj incident zataškan ostaje misterija. Za sada. Demokrate tvrde: "Nećemo sve nabrajati, gradi se na svakom ćošku." Gradi, pregrađuje, ugrađuje. Časti mi, izbori se bliže…, zaključuje Opštinski odbor DPS Kotor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. avgust 2024 05:37