DPS / - DPS
29/08/2024 u 11:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Nikšić: U lokalnoj vlasti ne pljušte samo ostavke, već i krivične prijave za mobing

Nastavlja se niz ostavki u lokalnoj samoupravi. Dokaz za to je i podnošenje ostavke Biljane Vučurović na funkciju glavne administratorke, nakon dužeg perioda njenog odustva sa svog radnog mjesta, navode iz OO DPS-a Nikšić.

- Iako godinu dana pokušavaju da sakriju istinu od nikšićke javnosti, vlastodršci duguju odgovor na pitanje kako je Opština Nikšić u periodu dužem od devet mjeseci, u odsustvu Vučurović, funkcionisala bez glavne administratorke. Takođe, vlast na čelu sa Markom Kovačevićem, treba da građanima odgovori na pitanje zašto je dojučerašnja glavna administratorka toliko dugo bila odsutna. Da li je razlog za to bila njena stvarna potreba ili ipak pritisak nekih od onih koji danas upravljaju gradom, a kojima, iz nekog razloga, nije odgovaralo da ona obavlja svoju funkciju, iako im je politički bila bliska- saopšteno je iz DPS-a.

DPS Nikšić: U Nikšiću zavladala epidemija ostavki, odnosno bježanije

Čini se, kako navode, "da su je lokalne kabadahije gotovo primorale da podnese ostavku".

- Takođe, pitanje je zbog čega je Biljana Vučurović 08.12.2023. godine podnijela krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića i Opštine Nikšić koju predstavlja predsjednik Marko Kovačević. Da li je možda mobing razlog za prijavu? I da li su Nemanja Vuković i Opština Nikšić jedini koji su obuhvaćeni tom krivičnom prijavom? Jedno je sigurno i očigledno – brod koji tone napustila je i glavna administratorka. Ova lokalna vlast je odsvirala svoje, a to će joj se samo ukazati na prvim sljedećim lokalnim izborima- navode u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 11:20