Фото: Фејсбук
21/08/2021 u 17:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драма на Великој плажи: "Примјетио сам дјечака. Окренем се и видим да почиње да гута море, а глава му тоне"

Халиловић је свједочио борби дјечака за живот. О драми која је услиједила, а како би упозорио родитеље да пазе на своју дјецу, Анес је извијестио преко друштвене

Захваљујући брзој реакцији Горажданина Анеса Халиловића спријечена је још једна трагедија на Великој плажи у близини Улциња, а на овом дијелу црногорског приморја овог љета их се десило неколико, јавља Avaz.ba.

Након пет сати вожње из Горажда, чим је, како каже, закорачио у море, Халиловић је свједочио борби дјечака за живот. О драми која је услиједила, а како би упозорио родитеље да пазе на своју дјецу, Анес је извијестио преко друштвене мреже Фацебоок.

- Примијетио сам дјечака, на први поглед изгледало је да се гуши, али сам помислио и да ме зеза. На моменат сам му окренуо леђа, али видио сам како ми покушава нешто да каже. Окренем се и видим да већ почиње да гута море, а глава му тоне под воду. Прилетио сам му, ишчупао га и одвео га његовој породици на обалу. Хвала Аллаху да сам се затекао ту – казао је Халиловић.

За растанак и успомену на ову драму са сретним завршетком направљена је заједничка фотографија двије особе које је повезала невоља, а које се и даље не познају.

– Мали је, чини ми се, са Косова. Нема појма шта сам га питао, нити сам ја њега шта разумио, али ово је и за мене ибрет један. Пазите на дјецу – поручио је Халиловић, који за овакав поступак прима бројне честитке својих суграђана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 07:52