/ - Александар Кашћелан
26/10/2021 u 09:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грађани траже градњу пасареле у Метеризима

Оно што без икакве сумње могу да кажем јесте да имамо добру вољу и намјеру да испоштујемо жеље грађана, навео је градоначелник Цетиња

Изградња пасареле у Мјесној заједници Метеризи знатно би унаприједила безбједност учесника у саобраћају, а посебно мјештана који се свакодневно излажу ризику док прелазе магистрални пут Подгорица – Цетиње како би обавили сеоске и друге послове, саопштено је у току посјете градоначелника Александра Кашћелана том мјесту.

Кашћелан је са сарадницима разговарао са мјештанима Метериза, који су у току састанка истакли проблем укључења и преласка преко магистралног пута, али и потребу за хитним санирањем ударних рупа на локалним путевима који воде од тог мјеста ка Ђалцима и Штитарима.

- Став струке је важнији од било каквог обећања. Морамо узети у обзир да је у питању магистрални пут који није у надлежности општине, али и све друге параметре који су битни приликом градње оваквих објеката. Оно што без икакве сумње могу да кажем јесте да имамо добру вољу и намјеру да испоштујемо жеље грађана и грађанки Метериза- навео је градоначелник.

Он је казао и да ће локалне службе приликом радова имати у виду саобраћајнице које су грађани на састанку истакли, наводећи да се увијек води рачуна о томе да се испоштују приоритети мјесних заједница.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 14:03