Novogodišnji kalendar Azila za pse na Dizdarici / Ksenija Matović
29/12/2023 u 09:44 h
Ksenija MatovićKsenija Matović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Humanitarni kalendar volontera azila na Dizdarici: Novac ide za zbrinjavanje pasa

Cijena kalendara iznosi 8 eura, a prva u nizu akcija prodaje, biće organizovana u nedjelju 31. decembra od 9 do 12 časova na Škveru

Volonteri Azila za pse na Dizdarici, u cilju prikupljanja sredstava neophodnih za zbrinjavanje pasa, ove  godine su osmislili kalendar za 2024.godinu. Sav prihod od prodaje kalendara, otići će na neophodne medikamente i poboljšanje uslova života pasa, koji čekaju svoj dom. Cijena kalendara iznosi 8 eura, a prva u nizu akcija prodaje, biće organizovana u nedjelju 31.decembra od 9 do 12 časova na Škveru.  Takođe, kalendari se mogu kupiti “ Kod Jeje”, adventskoj kućici čiji je zakupac Jelena Bajčetić, meštrica ukusnih zalogaja i prijatelj Volontera, čiji je punkt prvi kod objekta Galeb u Igalu.

image
Ksenija Matović

Volonteri su u pregovorima i sa veterinarskim ambulantama i pet šopovima u kоjima bi se kalendari mogli prodavati.

Pripremu kalendara za štampu i samo štampanje, gratis je omogućilo preduzeće Biro Konto, na čemu su Volonteri beskrajno zahvalni i čime se Biro Konto pridružio velikoj porodici prijatelja Volontera.

Kalendar su riječima i fotografijama ispunili volonteri, na takav način iznova ispisujući nove stranice humanosti. 

image
Ksenija Matović

On sadrži   fotografije pasa iz skloništa, spremnih za  udomljavanje, onih koji su tokom prošle godine udomljeni, ali i kratke, simpatične osvrte o karateristikama svakog od 12  pasa ponaosob. Osim toga, kalendar posjeduje plemenite misli poznatih o životinjama, kao i vakcinalni kalendar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:26