/ - ФОТО: М.Н.
31/12/2021 u 12:09 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Измамили осмјехе на лицима дјеце

Мото клубови ,, Мото фемили Монтенегро‘‘ и ,,Громови‘‘ уручили новогодишње пакете дјеци са посебним потрбама у у дневном центру ,,Тиса“ поклоне

Дневни центар ,,Тиса“ у Бијелом Пољу данас су посјетили чланови Мото клубова „Мото Фемили Монтенегро“ и ,,Громови“ и том приликом им уручили новогодишње поклон пакетиће. 

-Чланови бјелопољских клубова, данас су унијели доста ведрине међу члановима Дневног центра ,,Тиса“. У природи човјека је да се радује поклонима без обзира на њихову материјалну вриједност јер изражавају пажњу и поштовање а коју су данас чланови Дневног центра,,Тиса“ доживјели од стране њихових нових пријатеља из Мото клубова Мото Фамили Монтенеегро и Громови-казао је директор ,,Тисе'' Енсад Омеровић.

Он се захвалио се представницима бјелопољских клубова, као и свима који су последњих дана уљепшали новогодишње празнике и усрећили дјецу која бораве у Дневном центру ,,Тиса“.

Предсједник Мото клуба Мото Фемили Монтенегро Новак Маџгаљ истакао је да се нада да ће овакви догађаји постати њихова традиција, те да се надају да ће се наредним акцијама придружити сви они коиј буду у могућности.

-Организовали смо акцију у склопу које  смо подијелили поклон пакетиће дјеци из Дневног центра „Тиса“. Новац потребан за реализацију ове акције је прикупљен искључиво од чланова МК Мото Фамилy Монтенегро и МК Громови. Главни циљ ове акције је био, у чему смо и успјели,  је да измамимо осмијех на лицима дјеце Дневног центра „Тиса“. 

Маџгаљ је додао да се нада да ће кроз ову и будуће акције које ће организовати утицати на свијест људи како би промијенили мишљење о људима који возе и воле моторе, јер су то, како је казао, прије свега људи великог срца и хуманисти. 

-Ми ћемо као клуб свакако настојати да и у будућности организујемо сличне акције како би на тај начин подстакли и друге организације, приватна предузећа као и појединце да нам се придруже у томе и да учествују у будућим акцијама сходно својим могућностима јер наше мало неком значи пуно.“, истакао је Маџгаљ.

Представник МК Громови, Дамир Хубанић је истакао да, нажалост, због временске ситуације, нијесу сви чланови могли да довезу своје моторе. Он је додао да за њих осмјеси и срећа дјеце коју су посјетили, представљају највећу награду, те да ће у будућности настојати на томе да организују велики број сличних акција и дружења са дјецом која бораве у Дневном центру „Тиса“.

Чланови два бјелопољска клуба Мото Фемили Монтенегро и Громови, су истакли на крају, да оваквим акцијама желе да подстаклну и остале људе, појединце, групе, предузећа да искажу своју хуманост и да покажу да дјеца са сметњама у развоју нису запостављена и да се не разликују од друге дјеце, јер ћемо једино на тај начин имати инклузивно и срећно друштво.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 09:09