Photo by p j on Unsplash, ilustracija
09/09/2021 u 18:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Јабланица-Штрпци: Воз исклизнуо из шина

а мјесто исклизнућа у 16.38 упућена је резервна локомотива, која воз треба да врати у Прибој, одакле ће жељезничка компанија Србија воз организовати аутобуски превоз за 51 путника из овог воза

Локомотива путничког воза на линији Бар-Београд склизнула је са шина око 15.30 часова, а у инциденту није било повријеђених, саопштило је предузеће Инфраструктура жељезнице Србије, преноси портал РТЦГ.

Наводи се да је локомотива склизнула једном осовином између станица Јабланица и Штрпци, као и да је саобраћај на том дијелу барске пруге тренутно у прекиду.

-На мјесто исклизнућа у 16.38 упућена је резервна локомотива, која воз треба да врати у Прибој, одакле ће жељезничка компанија Србија воз организовати аутобуски превоз за 51 путника из овог воза- пише у саопштењу.

Наводи се и да ће помоћни воз Инфраструктуре жељезнице Србије за отклањање посљедица ванредних догађаја "у најкраћем року" бити упућен на мјесто исклизнућа, "како би се што прије створили услови за поновно успостављање редовног саобраћаја на том дијелу барске пруге".

Додаје се да ће узроке инцидента утврдити жељезничка комисија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 07:46