Александар Jовановић / - РТЦГ
30/11/2021 u 09:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jовановић: У контролисаним условима могућ дочек на отвореном

У Црноj Гори имамо испод 60 одсто вакцинисаних људи, па jе мало проблем кад дође гост у локал, а ви морате да му контролишете ковид пропусницу, а ономе коjи jе нема да му кажете да мора да напусти локал - рекао jе предсjедник Удружења угоститеља Будве

Предсjедник Удружења угоститеља Будве Александар Jовановић саопштио jе да не види разлог зашто би ковид потврда била неопходна за одлазак у ресторан или кафић, ако она ниjе потребна за локалне самоуправе, jавне установе и Владу Црне Горе. Очекуjе да ће ипак бити омогућен организован дочек Нове године на отвореном, у контролисаним условима.

Он jе у Jутарњем програму ТВЦГ казао да се осjећаjу дискриминисаним, позиваjући све да се вакцинишу како би сви имали jеднака права.

Jовановић jе рекао да jе ситуациjа таква каква jесте, и да jоj се угоститељи, коjи су иначе увиjек први на удару, прилагођаваjу.

- У Црноj Гори имамо испод 60 одсто вакцинисаних људи, па jе мало проблем кад дође гост у локал, а ви морате да му контролишете ковид пропусницу, а ономе коjи jе нема да му кажете да мора да напусти локал - рекао jе Jовановић.

Кад jе риjеч о jавном дочеку Нове године, Jовановић каже да се припремаjу и надаjу да ће то ипак бити могуће jер опада броj обољелих у Црноj Гори.

- Сматрамо да у контролисаним условима, гдjе би тргови били ограђени, и гдjе би се контролисале ковид потврда, може да се организуjе дочек - рекао jе Jовановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:07