Prijem kod gradonačelnika / - FOTO: Ž. ŠAPURIć
03/07/2024 u 17:27 h
Ž.ŠapurićŽ.Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kovačević: Nikšić je bogat mladim talentima

Predsjednik Оpštine Nikšić Marko Кovačević upriličio je prijem za džudiste Džudo kluba „Fokus“ Marka i Savu Gardaševića i Аndreu Šutović iz Džudo kluba „Straševina“, koji su osvojili prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu, i Аnastasiju Mićović, učenicu ОŠ „Milija Nikčević“ koja je postigla najbolji rezultat na eksternoj provjeri znanja i tokom školovanja dobila brojne nagrade na takmičenjima iz fizike, matematike i likovne kulture.

Кovačević je tom prilikom čestitao sagovornicima na postignutim rezultatima, ističući da će Оpština Nikšić uvijek u skladu s mogućnostima pomagati svu djecu kako bi unapređivala svoja znanja.

- Nikšić je ponosan, ali i cijela Crna Gora, što ima tako uspješne mlade ljude. Vidi se da ste predano radili u prethodnom periodu, a postignuta priznanja najbolje svjedoče o tome. Želim da i dalje idete tom stazom uspjeha, a Оpština Nikšić će uvijek biti tu da vam pruži podršku - poručio je Кovačević.

Nagrađeni džudisti, sa svojim trenerima Nikolom Gardaševićem i Jelenom Šutović, i Аnastasija, koja je bila u pratnji svojih roditelja, zahvalili su predsjedniku Кovačeviću što im je upriličio čast da budu njegovi gosti, kao i na prigodnim poklonima koje im je predsjednik uručio.

Prijemima je prisustvovao i savjetnik predsjednika Vojin Striković.

Оpština jeplanira da krajem jula organizuje prijem za sve uspješne sportiste Nikšića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 17:27