Na sastanku kod gradonačelnika / - FOTO: UPRAVA ZA NEKRETNINE
25/07/2024 u 13:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kvalitetna saradnja Opštine Ulcinj i Uprave za nekretnine

Vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine Marko Bulatović prisustvovao je radnom sastanku sa predsjednikom opštine Ulcinj Gencijem Nimanbeguom.

Na sastanku se razgovaralo o infrastrukturnim projektima koji imaju značaj za opštinu Ulcinj a za čiju implementaciju je neophodna podrška i pomoć Uprave za nekretnine uključujući postupak vezano za uvalu Valdanos koja predstavlja kulturno, istorijsko i prirodno nasljeđe grada Ulcinja i Crne Gore.

Predsjednik Nimanbegu je pohvalio kvalitetnu saradnju sa Upravom za nekretnine i njenim službenicima konstatujući da očekuje svestranu podršku Uprave za nekretnine vezano za eksproprijaciju koja je osnov za implementaciju projekata koje imaju u planu.

Bar i Ulcinj saglasni: Jačanje saradnje i zajedničke aktivnosti u interesu kvaliteta života građana

- Tu smo da obezbijedimo raspoložive prostorne podatke iz naše evidencije koji su neophodni za implementaciju navedenih infrastrukturnih projekata,među kojima je i izgradnja dionice puta Kamenički most, koji imaju veliki značaj za opštinu Ulcinj koja obiluje prirodnim resursima koji će kroz projekte biti valorizovani - izjavio je vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine mr Marko Bulatović.

Sastanku je prisustvovao načelnik PJ Ulcinj Dževdet Čaprić i savjetnik predsjednika opštine Ulcinj Lavdim Kroma.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 18:14