Boris Muratović / - FOTO: DPS
15/10/2024 u 19:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Muratović: Sramno je da se privode građani, dok vlastodršci koji su odgovorni za skandal sa Q-groznicom mirno spavaju

I danas ružne i tužne slike iz Nikšića.

- Privode se oni koji su opravdano zabrinuti za zdravlje svih građana iz MZ Bogetići, oni koji brane svoja imanja, svoju đedovinu, đe neodgovorna lokalna i državna vlast zakopavaju eutanazirane krave zaražene Q-groznicom - saopštio je predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić, Boris Muratović. 

(VIDEO) Uhapšeno troje mještana Ljeskovih dola jer nisu dozvoljavali zakopavanje uginulih krava, kamioni ipak prošli

Kako je kazao, umjesto da nadležni izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, okomili su se na građane koji su uplašeni i koji se iskreno bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica.

- Pitamo nalogodavce današnjih privođenja što ne odvedoše svezanih ruku za ovaj skandal sa Q-groznicom odgovorne iz Opštine i Vlade nego narediše privođenje dvije starije osobe i jedne žene?! Sramno da ne može biti sramnije - rekao je Muratović.

Prema njegovim riječima, lokalna vlast koja jedino umije uz silu i represiju da izvodi svoje naopake naume i radi protivno volji građana, na predstojećim izborima proći će onako kako jedino i zaslužuje – biće poražena i poslata, zajedno sa ovim ružnim i tužnim slikama, u političku prošlost!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 19:13