Которски Трг од кина / - Б.М.
25/10/2021 u 07:31 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нова опрема у кину "Бока": Филмски хитови побудили интересовање

Након успјешних пројекција филма "Тома", на велика платна которског кина стиже и црногорски филм "Послије зиме", редитеља Ивана Бакрача

Инсталирање нове опреме у Кину "Бока", уз могућност гледања филмова у 2Д и 3Д технологији, почело је да враћа публику у которски биоскоп, истичу из ЈУ Културни центар (КЦ) "Никола Ђурковић", у оквиру којег биоскоп послује. Најновији филмски хитови су побудили интересовање свих генерација, а док траје пандемија, биоскоп се доживљава као најбезбједније мјесто забаве.

image
-Б.М.

– Иако је, према препорукама Института за јавно здравље, број мјеста ограничен, трудимо се да нађемо најбоље рјешење за све љубитеље седме умјетности, тако да се филмови приказују и у репризним терминима, па је исти филм на репертоару неколико дана – казали су за "Дан" из Културног центра, уз напомену да је до краја минуле седмице, од 17 и 30 приказиван филм за дјецу "Непоправљиви Рон", а од 20 часова филм "Дина".

На репертоару у уторак и среду, 26. и 27. октобра, биће историјска драма "Последњи двобој" са Беном Афлеком и Метом Дејмоном у главним улогама. "Породица Адамс 2" приказиваће се од средине до краја седмице; 28. и 30. октобра, од 18 часова. Након успјешних пројекција филма "Тома", на велика платна которског кина стиже и црногорски филм "Послије зиме", редитеља Ивана Бакрача. Филм ће бити премијерно приказан 28. октобра у 20 сати, са двије репризе; 29. и 30. октобра у истом термину. Улазнице за 2Д пројекције су три, а за 3Д четири еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:48