Прољећни курс / - фото: приватна архива
24/10/2021 u 12:07 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НВО „Инфо спорт ЦГ” покреће акцију прикупљања старих фотографија са спортских такмичења

Тада нијесмо имали могућности за фотографисање као данас, зато тражимо вашу помоћ, казао је Миодраг Бановић предсједник НВО

НВО „Инфо спорт ЦГ” Бар, покренула је акцију прикупљања фото документације са спортских такмичења у Бару, која су организована у ранијем периоду.

Уколико имате фотографије са општинских прољећних и јесењих крос такмичења, школских спортских такмичења, турнира у малом фудбалу, уличне трке „Ослобођење Бара”, Међународног пливачког маратона, СРИБ -Спортско-рекреативне игре Бара, походи на Созину, изградња отворених терена СРЦ, Спортске дворане „Тополица”, школских спортских објеката и других спортских објеката, можете их доставити на ФБ профил Миодраг Бановић, путем Вибера на моб/тел: 069 234 543 или мејлом: инфоспорт@т-цом.ме .

-Тада нијесмо имали могућности за фотографисање као данас, зато тражимо вашу помоћ. У прилогу је фотографија са општинског прољећног кроса – Бар 1985.године, који смо организовали на терену ‘Бјелиши’, док је био у изградњи СРЦ Бар. Ко од учесника може да се препозна, нека упише име и презиме. Носилац организације био је СОФК Општине Бар, координатор је био секретар СОФК Општине Бар Миодраг Бановић, награде је уручио Петко Беговић, а побједнички пехар за екипу школе примио је Никола Ћосовић. По истом принципу треба додати опис за сваку приложену сваку фотографију и ко је шаље - каже мр Миодраг Бановић, предсједник НВО „Инфо спорт ЦГ”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:07