/ Са Лимске регате - Портал Дан
05/06/2021 u 20:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одржана традиционална 22. Лимска регата

Ова манифестациjа промовише туристичке потенциjале општина кроз коjе пролази риjека Лим, као и погодне терене за упражњавање екстремних спортова

Данас jе из Плава кренула 22. традиционална Лимска регата, на коjоj су учествовали рафтери из Србиjе, БиХ, као и рафтери из Биjелог Поља, Берана, Андриjевице, саопштено је из Туристичке организације Плав.

Манифестациjу jе отворио предсjедник Општине Плав Нихад Цановић заjедно са предсjедником НВО Еуромост Алмером Мекићем и директорицом ТО Самиром Цановић.

Он jе нагласио, да "траjање Лимске регате 22 године потврђуjе чињеницу да за лиjепу природу и спорт не постоjе бариjере и да ова манифестациjа траjе и спаjа људе, градове и државе".

Цановић jе позвао све учеснике Лимске регат, да минутом ћутања одају почаст Jездимиру Jезду Вуjичићу, jедном од оснивача Лимске регате, коjи jе преминуо приjе пола године.

Регата jе кренула у 11.30 часова са сплавова на Плавском jезеру гдjе су рафтери прешли дионицу од Плава до Андриjевице, у дужини од 25 километра.

Ова манифестациjа промовише туристичке потенциjале општина кроз коjе пролази риjека Лим, као и погодне терене за упражњавање екстремних спортова.

Лимска регата jе успjешно завршена у Андриjевици, гдjе ће се рафтери вечерас дружити уз музички програм коjи jе за њих припремила туристичка организациjа Андриjевице.

Ове године Лимску регату су организовале туристичке организациjе Плава и Андриjевице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:12