Будва, Црна Гора / - фото: Општина Будва
27/08/2021 u 09:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Општина Будва обезбиjедила бесплатан превоз за ђаке и пензонере

Право на бесплатан превоз ученици остваруjу за вриjеме школске године, док пензионери остваруjу ово право током читаве календарске године

Општина Будва и ове школске године  омогућила jе бесплатан превоз за ученике будванских основних школа “Стефан Митров Љубиша”,  Друге Основне школе, Основне музичке школе, Основне школе “Мирко Срзентић” у Петровцу, средњошколског центра “Данило Киш”. Бесплатним превозом су осим школараца обухваћени и пензионери коjи имаjу пребивалиште у нашем граду, наводи се у саопштењу.

Превоз ће обављати Медитеран Експрес са коjим jе Општина Будва на основу скупштинске одлуке потписала уговор на период од 2018 до краjа 2022. године  за шта мjесечно издваjа 17,500 евра са урачунатим ПДВ-ом.

Како се наводи у саопштењу, право на бесплатан превоз ученици остваруjу за вриjеме школске године, док пензионери остваруjу ово право током читаве календарске године.

Ова одлука jе само jош jедан доказ да локална власт на челу са Предсjедником Марком Царевићем спроводи одговорну социjалну политику и да на прави начин брине о наjстариjим и наjмлађим суграђанима као и о сваком човjеку у нашем граду, закључуjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:08