Фото: Са пријема (Општина Тиват)
24/08/2021 u 10:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Тиват: Пријем за златног олимпијца Душана Мандића

Мандић се захвалио на пријему и отворено изразио спремност да се ангажује на популаризацији ватерпола и спорта у Тивту уопште

Предсједник општине Тиват Жељко Комненовић угостио је данас ватерполисту из Тивта Душана Мандића, како би му честитао на златној медаљи коју је Мандић освојио са ватерполо репрезентацијом Србије на управо одржаним Олимпијским играма у Токију.

-Твој успјех је историјски. Још је и већи, имајући у виду да долазиш из града који се не може похвалити спортском инфраструктуром или ватерполо клубом. Али исто тако, твој успјех је велики мотив да ситуацију промјенимо и створимо бар минимум услова за развој ватерпола у Тивту – рекао је Комненовић.

Мандић се захвалио на пријему и отворено изразио спремност да се ангажује на популаризацији ватерпола и спорта у Тивту уопште, посебно имајући у виду значај који спорт има када је у питању стасавање нових младих генерација.

Златна олимпијска медаља из Токија, друга је у низу, након злата из Рија 2016, која краси спортску каријеру Душана Мандића. Професионалну ватерполо каријеру, након италијанског Про Река, Мандић ће наставити у ватерполо клубу Нови Београд.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 19:24