Смоловић и Пилавац / - фото: М.Н.
29/12/2021 u 13:24 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пакетићи за дјецу у Малој групној заједници: Осмијех на лицима корисника

У име дјеце и колектива желим да се захвалим свим актерима од привредних субјеката до физичких лица који су жељели да овој дјеци уљепшају ове тренутке радости и весеља, истиче Пилавац

Мала групна заједница послује као јединица или група ЈУ Дечијег Дома Младост из Бијеле. Постоји од 2014. године и у њој бораве дјеца са потребама његе и бриге, а потом и без родитељског старања. У овој установи се обиљежавају сви важни датуми везани за дјецу почевши од рођендана а посебни су они када ишчекују поклон пакетиће за новогодишње празнике, каже руководилац Aлдин Пилавац.

- Ове године тај чин радости или измамљивање осмијеха на лицу са дјецом подијелили су и предсједник општине Бијело Поље Петар Смоловић са сарадницима, Сава Монтенегро осигурање, ДОО ХРФ Фикро Хаџибеговић, НВО Помози са пријетељима Пут Грос, ДОО Омеровиц - Џевад Омеровић, Јелена Томић и Дејвис Хоџић који су неодвојиви субјект ове радости, Мецо Зејниловић, ДОО Месопромет, Општинска организација Црвеног крста Бијело Поље и др. У име дјеце и колектива желим да се захвалим свим актерима од привредних субјеката до физичких лица који су жељели да овој дјеци уљепшају ове тренутке радости и весеља - истиче Пилавац.

Он је додао да жели свима да предстојеће дане проведу у срећи, миру, здрављу, благостању са својим најдражима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:08