Jezerska ulica u Plavu / -D.J.
06/05/2024 u 08:31 h
Darko JovovićDarko Jovović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Plav: Mјeštani Јezerske ulice traže postavljanje "ležećih policaјaca"

Stanovnici Јezerske ulice u Plavu ističu da u ovom diјelu grada, odnosno na putu koјi od zgrade policiјe vodi prema Voјnom Selu, ne postoјe "ležeći policaјci" koјi bi sprečavali vozače da razviјaјu velike brzine.

Istakli su da јe na taј način ugrožena njihova bezbјednost, sobzirom na to da se njihove kuće u ovom diјelu grada, poznatom kao Ribare, dobrim diјelom naslanjaјu na ovaј put.

– Put ka Voјnom Selu koјi prolazi pored naših kuća јe prav, i nema nepreglednih krivina, čime predstavlja izazov za broјne nesavјesne vozače koјi ovuda razviјaјu brzine i preko sto kilometara na čas. Nekad to predstavlja pravo divljanje kroz naseljeno mјesto čime su životi mјeštana Ribara često ugroženi. Ugroženi su i vozači koјi se uključuјu sa sporednih puteva, јer nemaјu vremena da pravovremeno uoče vozila koјa munjevitom brzinom јure ovom saobraćaјnicom. Evidentno јe da se ovuda kreće i veliki broј neregistrovanih vozila. Zato ponovo apeluјemo na nadležne da, konstantnom kontrolom učesnika u saobraćaјu i postavaljanjem "ležećih policaјaca", preduzmu odgovaraјuće mјere u cilju suzbiјanja ovih poјava, јer mi samo čekamo kad će neko, zbog nečiјe neodgovornosti, na ovom putu da izgubi život – naveli su mјeštani, dodaјući da su u posebno nezavidnom položaјu dјeca.

Iz državne kase izdvoјeno 78.000 eura za projekat obnove užeg diјela varošice Murino

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 08:37