Украшавање Бијелог Поља / - фото: М.Н.
04/12/2021 u 15:04 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Почело украшавање Бијелог Поља: Фокус на главни градски трг

Ове године смо нешто раније кренули са украшавањем града, а надамо се да ће све бити готово у наредна два, три дана, како би наши суграђани уживали у тој празничној еуфорији, казао је Душко Ружић

У Бијелом Пољу је у сусрет новогодишњим и божићним празницима, као и најављеном базару, данас почело традиционално украшавање града. Како су саопштили из Секретаријата за комуналне послове и саобраћај, задужених  за овај посао, фокус ће и ове године бити на главном градском тргу, гдје ће се поред старе новогодишње расвјете наћи и нова, која ће посебно обрадовати наше суграђане.

- Ове године смо нешто раније кренули са украшавањем града, а надамо се да ће све бити готово у наредна два, три дана, како би наши суграђани уживали у тој празничној еуфорији. Свјетлеће лампице и украсе ћемо прво поставити на градском тргу а потом ћемо окитити и остатак центра града - казао је Душко Ружић, секретар Секретаријата за стамбено-комуналне послове и саобраћај.

Поред свјетлећег Сњешка Бјелића, као и поклона, како је најавио Ружић, празничну чаролију у Бијелом Пољу употпуниће и санке са ирвасима, као и свјетлећи број 2022.

Како је раније најављено, Туристичка организација Бијело Поље организоваће средином децембра  традиционални новогодишњи базар, који ће  на градском тргу  трајати до  краја године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:43