Маслињаци у ували Валданос / -INTERNET
19/11/2021 u 06:44 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајрактари: Повраћај имовине за 700 породица у Валданосу

Имамо најгору локалнуј власт у историји која је нашу општину претворила у машину за незаконите одлуке и радње, гдје функционери више времена проводе у тужилаштву него ли на радном мјесту, истиче Барјактари

- Након 30-огодишње "бриге" Демократске партије социјалиста за Улцињ која се манифестовала економским геноцидом над најбогатијом општином у Црној Гори, сада одједном у опозиционом ДПС-у имамо бригу за увалу Валданос, као и за процес повраћаја одузете имовине. И овом приликом понављамо да је процес повраћаја маслинаде у Валданосу историјска ствар за грађане Улциња након 43 година борбе за незакониту одузету имовину. Такву историјску неправду не би било могуће исправити без смјене власти и никад се не би десила без доприноса УРЕ и потпредсједника Владе, Дритана Абазовића, изјавио је предсједник улцињског одбора Грађанског покрета УРА Омер Бајрактари.

Kако је казао, жели да обавијести "необавјештени" ДПС, као и за корумпиране инвеституре попут оних из Кубус лукс, да је имовина у Валданосу одузета од 204 породице и три вјерске заједнице, а не само од једне како се жели манипулисати. - Такође, истичемо да број породица којима ће бити враћена имовина у Валданосу износи сада око 700. Видјели смо у прошлости како се ДПС брине за интересе грађана Улциња. Надгледали смо се и фабрика лососа, срушеног хотела "Галеб", очерупане Солане, "Јадрана" само на сликама. Видимо и сада што ДПС ради са општином Улцињ у којој врши локалну власт последњих пет година. Имамо најгору локалнуј власт у историји која је нашу општину претворила у машину за незаконите одлуке и радње, гдје функционери више времена проводе у тужилаштву него ли на радном мјесту - истиче Барјактари и додаје да зато ДПС на наредним локалним изборима очекује пораз.

- Доживјеће тотални фијаско, јер грађани Улциња веома добро виде, знају и осјећају ко ради у интересу ове општине, закључује Барјактари.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 19:58