/ Улцињ 2021 - SCREENSHOT
31/05/2021 u 11:54 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
StoryEditor

Преко сто спортских новинара из региона ове седмице у Улцињу

Такав угођај да се игра на плажи, која је дуга 12 километара, јединствен је догађај који ће окупити преко 100 спортских новинара из држава региона

Из Локалне туристичке организација (ЛТО) Улцињ данас је саопштено да ће се 3. и 4. јуна на Великој плажи одржати Први међународни турнир спортских новинара у фудбалу на пијеску под називом „Montenegro Pro Beach Soccer – Ulcinj 2021”.

- Такав угођај да се игра на плажи, која је дуга 12 километара, јединствен је догађај који ће окупити преко 100 спортских новинара из држава региона. Они су се са задовољством одазвали нашем позиву да буду учесници на овом турниру и на томе им срдачно захваљујемо. Свечано отварање манифестација је 3. јуна на купалишту Тампико, док се финале игра дан касније на плажи „Сафари”. Туристичка организација Улцињ позива љубитеље спорта и туристе да испрате ову манифестацију - казали су из ТО.

Подсјећају да је на улцињској ривијери туристичка сезона кренула веома добро, да је током читавог маја велики број гостију посјетио Улцињ, те да ће такав тренд бити настављен и током јуна.

- Томе свакако доприносе квалитетне припреме које су обављене за дочек гостију, повољне цијене услуга и смјештаја, као и изузетно добра епидемиолошка ситуација. Након што су у мају у Улцињу боравиле велике групе новинара из готово свих земаља региона и увјерили се у нашу припремљеност за сезону, све је практично већ спремно за долазак њихових колега који прате спорт - поручују из ТО Улцињ.

Izdvojeno

31. jul 2021 07:23