Улцињ град / - ULCINJ
19/04/2022 u 16:07 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Према писању косовских медија: На хиљаде Косовара у Улцињу за првомајске празнике

Директор ТО Улцињ Гзим Хајдинага рекао да ће за 1.мај Улцињ бити пун туриста са Косова.

За првомајске празнике долазак у Улцињ планира на хиљаде гостију са Косова, најављују тамошњи медији.

Према писању портала "Косова инфо",  Улцињани су ових дана обавили неопходне припреме за почетак туристичке сезоне а цијене се нису промјениле као што је то случај на Косову и чини се да су ниже него код њих. -

Директор Туристичке организације Гзим Хајдинага рекао је да Косовари, Албанци, Македонци, Срби и Бошњаци могу слободно да се одмарају на плажама Улциња, јер нема ограничења. Хајдинага је додао да ће Улцињ за мајски празник бити пун туриста са Косова. На листи туриста предњаче Косовари којима се захвалио на лојалности и традицији одмора на улцињским плажама. Гезим Хајдинага је показао да се спремају за празник 1. маја и да су цијене ниже него у региону; пише тај медиј.

Преноси и изјаве поједних локланих туристичких посленика; власника приватног смјештаја ондосно малих хотела. вила и закупаца плажа. Наводи њихову спремност да приме прве госте те изјаве да очекују успјешну сезону.

Туристима нуде комфорне услове боравка, храну високог квалитета и то по приступачним цијенама. Као примјер наводи се цијена 15 евра по особи по ноћи, са доручком.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:02