Божовић и Марстијеповић / - фото: Д.С.
09/06/2021 u 12:10 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријем за младог фудбалера Младена Марстијеповића

Повод за сусрет био је Марстијеповићев успјех да као најмлађи Баранин дебитује за први тим ФК „Будућност” из Подгорице

Предсједница Скупштине општине Бар мр Милена Божовић уприличила је пријем за младог фудбалера из Бара Младена Марстијеповића. Повод за сусрет био је Марстијеповићев успјех да као најмлађи Баранин дебитује за први тим ФК „Будућност” из Подгорице. 

Марстијеповић је упознао предсједницу о његовим почецима у ФК „ Морнар” из Бара. Наставио је каријеру у ФК „Младост Љешкопоље” из Подгорице и на крају одазвао се позиву да заигра  у ФК „Будућност” из Подгорице гдје је дебитовао са 17 година и тиме постао намлађи фудбалер у првом тиму који је сезону завршио са титулом шампиона.

- Бар је као град спорта поносан на успјех младог фудбалера. Труд, рад и залагање се увијек исплати, а локална самоуправа мора бити подршка младим талентованим спортистима који су уједно најбољи репрезенти нашег града и државе - истакла је она.

Божовић је том приликом младом спортисти уручила пригодан поклон у виду књиге „Фудбал у Бару” од аутора Лазара Мацановића и Василија Милошевића и пожељела пуно успјеха у животу и на спортском терену. Марстијеповић се захвалио предсједници СО Бар на позиву и поклону и истакао да ће наставити марљиво и предано да тренира, како би у будућности остварио резултате на које ће Барани бити поносни.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:15