/ Блажо Рађеновић
29/06/2021 u 20:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рађеновић посјетио Тиват: Обиласком терена евидентирали неправилности које ће бити отклоњене

Предсједник Управног одбора Морског добра казао да је политика ЈПМД децентрализација

Предсједник Управног одбора Морског добра Блажо Рађеновић посјетио је тиватску општину како би се упознао са проблемима и разговарао са предједником Скупштине Општине Тиват  Андријом Петковић.

Како је саопштено из Општине, конструктивном састанку присуствовали су и грађани, који су изразили примједбе на досадашњи рад и закупаца и Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе.

Највише примједби се односило на плажу хотела "Палма", на којој су постављени стубићи и жардињере, како би се ограничио приступ истој.

- Обиласком терена, заједно са Службом контроле испред Јавног предузећа за управљање Морским добром Црне Горе и Комуналним предузећем евидентирали смо неправилности које ће у најкраћем року бити отклоњене, а приступ плажи мора да буде обезбјеђен свим грађанима и то закупци морају да поштују. Ми ћемо убудуће по свакој пријави излазити на терен и отклањати све неправилности- казао је Рађеновић и најавио да су у преговорима са Општином Тиват око Пина које планирају уступити локалној управи, као и отварању канцеларије у овој општини.

Рађеновић је казао да је политика ЈПМД децентрализација и да ће се базирати на захтјеве и примједбе које су биле на нивоу локалних самоуправа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

04. maj 2024 08:32