Миливоје Радуловић / - JUGOSLAV BELADA 067256997
02/02/2022 u 13:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић: Демократе и Фронт да се договоре како би власт у Будви функционисала

Сигурни смо да и Демократе и ДФ имају квалитетних и толерантних појединаца у својим редовима. Идемо даље заједно, уколико не, рокови неумитно теку и онда ћемо на крају сви пред грађане и избори ће одредити даљи пут Будве, каже Радуловић

Поштовани грађани, што се нас тиче, нема никакве потребе да УРА Будва упућује нама апеле везано за политичку ситуацију у Будви, каже Миливоје Радуловић, секретар Општинског одбора Демократа Будве.

- Да све подсјетимо, предсједник СО Будва Крсто Радовић је поштено, самоиницијативно и  великодушно понудио да се повуче истовремено са господином Царевићем, и да се тако ријеше проблеми у функционисању власти у Будви. Предсједнику Радовићу није први пут да повуче један такав, одговоран и несебичан, потез. Након договора о томе и јавног обавезивања, потребно је да одговорни људи, којих има на обје стране, сједну и договоре све принципе, кадровска и друга рјешења, како би власт у Будви коначно профункционисала у корист грађана! А да би власт била успостављена у корист грађана и на квалитетан начин, потребно је да челне позиције у општини заузму појединци који нису упућивали увреде и тешке ријечи другој страни, јер је немогуће очекивати квалитетну сарадњу уколико на челним позицијама имате људе  који су упућивали увреде партнерима, и имате урушене односе. Сигурни смо да и Демократе и ДФ имају квалитетних и толерантних појединаца у својим редовима. Ето поштовани грађани, врло јасно, отворено и поштено! Уколико буде прихваћено, и јавно се обавежу сви на такво рјешење, идемо даље заједно, уколико не, рокови неумитно теку и онда ћемо на концу сви пред грађане и избори ће одредити даљи пут Будве - каже Радуловић.

Наводи да су до скоро сви били на том становишту, па и УРА Будва, чак је од почетка предњачила са критикама према господину Царевићу, као некада према ДПС-у.

- Сад су направили политички салтомортале па праве Владу са ДПС-ом, а у Будви апелују и агитују за останак господина Царевића, барем још једну сезону! Врло одговорно, принципијелно и европски! Посљедица разговора Абазовића и Царевића у четири ока је апел УРА да Царевић остане предсједник општине, и обавеза Царевића да се „прави мртав“ током овог турбулентног периода, док Абазовић не заврши посао са Милом Ђукановићем - саопштио је секретар будванског одбора Демократа.

Радуловић каже да ту нема никаквих политичких свјетоназора, европских интеграција итд., у питању су најприземнији дилови испод стола, а такве је УРА докторирала, на Сорбони очигледно!

- Да је све ово истина, свједочи чињеница да је управо Дритан Абазовић на сједници Владе Црне Горе предложио да се Царевићу распише и додијели концесија за вађење камена у Кримовици, асфалтна база и још понешто, иако је јавно у емисији „Начисто“  заступао потпуно супротан став!

Дакле, Дритану Влада са ДПС-ом, а Царевићу каменолом на пјени од мора, на стотинак метара од неколико грбаљских села - закључује Радуловић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 06:46