/ - M.KNEžEVIć
28/12/2022 u 11:00 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stanari zgrade sindikata HTP Ulcinjska rivijera: Plivamo u fekalijama, problem hitno riješiti

Zbog izlivanja septičke jame ugroženo je desetak porodica a u objektu prijeti izbijanje zaraze

Zgrada sindikata HTP Ulcinjska rivijera u Ulcinjskom polju već nedeljama poplavljena je fekalijama zbog problema sa kanalizacijom uprkos brojnim apelima stanara da se problem hitno riješi. Zbog izlivanja septičke jame ugroženo je desetak porodica a u objektu prijeti izbijanje zaraze. Stanari tvrde da su se obraćali matičnom preduzeću odnosno sindikatu, saniratnoj inspekciji, preduzeću Vodovod i kanalizacija ali da niko ne reaguje tvrdeći da nije njihova nadležnost.

 

- Život u ovakvim uslovima je nemoguć. Plivamo fekalijama a zgradom se širi nesnosan smrad. Plašimo se zaraze i ne znamo kome više da se obratimo za pomoć. Molimo za hitnu reakciju ko god da je nadležan za katastrofu koja nas je zadesila. Ako je potrebno neka neki nadležni organ iseli stanare i zatvori objekat dok se ova situacija ne riješi, kažu revoltirani stanari.

 

Tvrde i da zgrada nije tehnički primljena, da nije priključena na kanalizacioni sistem te da postoje brojni drugi problemi. Kažu i da je problem nastao zbog septičke jame koja nije adekvatno urađena i koja se puni oborinskim vodama pa onda pod pritiskom izbacuje fekalije u stambene objekte.

image
- MILJAN KNEžEVIć
image
- M.KNEžEVIć
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 08:25