ФОТО: Adnan Seferovic
25/07/2021 u 09:36 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Такмичењем у воденим спортовима, почеле 12.Спортске игре у Мркојевићима

Медаље одлазе у Москву, Чикаго, Београду, великим дијелом остају у Бару да се сви међусобно присјећамо данашњег дружења, каже оординатор спортске манифестације, Елвир Бајрамовић

У организацији НВУ „Спортски таленат”, на Великом пијеску, почеле су 12. Спортске игре у Мркојевићима. Публика је уживала у пливању, роњењу на дах и скоковима у воду.

- Мркојевићи већ дванаест година носе епитет центра спортске туристичке манифестације у Бару. Вјерујем да ће локална самуправа ову манифестацију уврстити као једну од најзначајних за наш град и омогућити јој већ од наредне године сигурна финансијска средства из годишњег буџета. Ми се трудимо  да окупимо и анимирамо што већи број рекреативаца, омладине и дјеце. Захваљујем се свим такмичарима, родитељима дјеце и публици на изузетном доприносу током данашњег програма и отварања 12. Спортских игара у Мркојевићима. Медаље одлазе у Москву, Чикаго, Београду, великим дијелом остају у Бару да се сви међусобно присјећамо данашњег дружења - каже дугогодишњи координатор спортске манифестације, Елвир Бајрамовић.

.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:37